Menu Sluiten

3D scans en prints from objects 3D scannen en printen van objecten

 

 

 

 

 

 

3D scannen en printen van objecten

Wij bieden u de mogelijkheid tot het digitaliseren van uw tastbaar (kunst) object in precisie, middels onze geavanceerde moderne 3D scanapparatuur- en techniek. Dit kan een wenselijke optie zijn, wanneer u uw (kunst) object wilt dupliceren, vereeuwigen, vergroten of zelfs verkleinen.  Afhankelijk van de gekozen optie beschikt u bijvoorbeeld over meerdere modellen van uw ontwerp, uitgevoerd in dezelfde- of andere maatvoeringen of simpelweg een 3D tekening  van uw (kunst) object.

Wij staan met een uitgebreid scala aan mogelijkheden tot uw dienst. Onze opgebouwde ervaring zal u verzekeren van een zorgvuldige uitgevoerde scan en daaruit voorkomende 3D tekening, die volledig voldoet aan uw verwachtingen.

 

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie:

 

De mogelijkheden van 3D scan en print techniek zijn zeer divers en brengen vele voordelen met zich mee. In de praktijk blijkt het veelal niet meer rendabel om een tastbaar (kunst) object opnieuw te boetseren in de gewenste maatvoering van bijvoorbeeld uw opdrachtgever. Het proces van boetseren kost tijd, die u middels de geavanceerde 3D scantechniek vrijwel geheel bespaart blijft. Een prettige bijkomstigheid is onze capaciteit; het grootste beeld dat wij in onze carrière hebben geprint was 1.95 meter hoog.

Soms kan het gunstiger zijn om een rubberen mal van een 3D print te maken, deze vraag ontstaat veelal wanneer er in een kort tijdsbestek bijvoorbeeld een grote serie replica’s moet worden vervaardigd.

 

Bronze Special Art biedt u de volgende mogelijkheden aan:
– Het 3D scannen en printen van beelden en objecten in diverse kleuren
– Het verbronzen (metalliseren, voorzien van metalen-coating) van 3D prints. Zie ook metaal soorten.
– Spuiten van allerlei kleuren, Speciale effecten, Polychromie of Marmeren.
– Rubbermallen voor seriematig gietwerk van de 3D print.
– Gietwerk vanuit de rubbermallen.
– Maatwerk van hardstenen sokkels met boring, montage en verlijming.
– Spoedservice van al onze diensten