Menu Sluiten

Brons verwerkingen

 

 

 

 

 

Brons verwerking

In 2013 is Bronze Special Art gefuseerd met “Look at Arts” brons verwerking. Als trouwe leverancier voor de kunstenaar ontlast Bronze Special Art u van alle zorgen die kunnen ontstaan in het proces van A tot Z (van het eerste model tot het uiteindelijke eindproduct). Wij kunnen uw wasmodel omzetten in Brons of Messing. Onze kracht bestaat uit een combinatie van oog voor kwaliteit door een nauwkeurige afwerking & ervaring en snel kunnen schakelen, waardoor wij accurater en vlotter kunnen afleveren dan de bronsgieter.

 

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie:

 

Wij gieten wasmodellen, bouwen deze op en ‘vormen deze in’ met een gipsen mal. Afhankelijk van het soort model, de grootte, het detail en de levertijd weten wij  op verzoek van u als klant in kaart te brengen en vast te stellen wat de beste gietmethode betreft. Wij werken nauw samen met de diverse Nederlandse gieterijen om een vlotte zuivere gieting uit onze mallen te verkrijgen.
 
De brons gegoten beelden worden volledig door onszelf op onze locatie met de volledige aandacht en in alle zorgvuldigheid afgewerkt, gelast en gepatineerd. Indien gewenst leveren wij sokkels van hardsteen op maat die wij in onze eigen steenzagerij verwerken.