Menu Sluiten

Metaal coatings

 

 

 

 

 

 

Metaal coatings

Onze expertise ligt in het voorzien van ( kunst) objecten en allerhande interieurdelen van een metalen coating,  die vragen om een luxe afwerking van metaal. Uw (kunst) object is na het aanbrengen van de metalen coating voorzien van een duurzame, slijtvaste laag met de uitstraling van pure massieve metalen.

Wij behandelen praktisch alle ondergronden, waarbij we – de naam Bronze Special Art zegt het al- specifiek gericht zijn op het verbronzen, verkoperen en vermessingen hiervan. We beschikken over een divers assortiment en bieden meerdere  vormen van coating aan.  We maken hierbij gebruik van een palet aan verschillende afwerkingen, structuren en kleuringen (patineren).

 

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie:

We behandelen stenen-, houten-, metalen-, rubberen-, keramische-  en verschillende kunststof –ondergronden. U heeft de keuze uit een divers palet aan afwerkingen, waaronder verschillende soorten metaalcoatings, zoals; Brons, Wit-brons, Koper, Messing, Zink, Titanium, Nikkel-zilver, Aluminium, Mangaan, Verouderd-brons, Gun-smoke, Cortenstaal, Roestvrijstaal (RVS) & Tin.
We hebben tevens  ons assortiment recent nog uitgebreid met een 14-karaats goud- en Puur-zilver coating. Daarnaast bieden wij afwerkingen aan in Polychromie (dit betreft een speciale verftechniek om verschillende kleuringen in elkaar laten overlopen, hierbij kunt u denken aan het imiteren van steensoorten). Ook is het mogelijk om de ondergrond af te spuiten -in onze speciaal daarvoor bestemde spuitcabine- in een kleur naar wens (alle ral en NCS kleuren). De texturen en finishes kunnen wij geheel afstemmen op uw wensen.