Menu Sluiten

Project portfolio

 

 

 

 

 

 

 

 Het is ongelofelijk wat verschillende metalen toe kunnen voegen aan een ruimte. Mocht u benieuwd zijn wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van nieuwe en/of bestaande keuken neem dan gerust contact met ons op! Zie hieronder de resultaten.
Ton Voortman (Kunstenaar) behaald de spotlights door er niet omheen te draaien, borsten!
Ieder patroon op iedere ondergrond. Wij hebben deze helm verbronsd en gepatineerd tot een authentiek geheel.
Dit is ontwerp is binnenshuis ontworpen en vervaardigd. Hier hebben wij puur ambachtswerk gecombineerd met het gebruik van moderne technieken. Dit bewonderings waardige kunstwerk kan nauwelijks omheen worden gekeken vanwege de vele structuren en technieken die zijn samengekomen. Deze kunstige muur decoratie vervaardigen wij op project basis n.a.v. de grootte van het project. Per vierkante meter ook leverbaar als schilderij.
Alle poses, de meest vreemde houdingen of een blow up en/of verkleining van uw kunst object. Wij verzorgen het van A tot Z. Door middel van 3D prints en scans.
Een biercafé in Amsterdam heeft deze paaltjes een nieuw leven gegeven. Wij hebben ze gestraald omdat deze onderhuids geroest waren, geprimerd en vervolgens bekleed met brons. Het resultaat mag er zijn!
De balie is opgebouwd uit MDF.  Na het plamuren, gronden, uitschuren en het aflakken van de voorzijde is deze in zijn volledigheid bekleed met tin. Het leven dat de balie nu uitstraalt heeft zich te danken aan de ruwe opzet waarvan de diepliggende delen donker zijn gepatineerd.
Van modelleren tot spuiten. Van patineren tot plaatsen. Wij zijn van alle markten thuis! Dit prachtige werk is in opdracht gemaakt van het Hubrecht instituut (Kunstenaar Jeroen Korving) en is onthuld door Koning Willem-Alexander, een bekroning op ons harde werken kun je wel stellen!