Menu Sluiten

Spuiterij

 

 

 

 

 

 

Spuiterij

 

Bij Bronze Special Art willen wij het u zo gemakkelijk mogelijk maken en vindt u alles onder één dak. Wij beschikken zodoende over een eigen professionele spuitcabine, waar (kunst)objecten en interieurdelen kunnen worden gespoten in een kleur naar wens (alle ral en NCS kleuren).
 
Klik hier voor meer inhoudelijke informatie:


U kunt bij ons terecht met zowel een afgewerkt-, als onafgewerkt (kunst) object. Het is mogelijk dat u zelf niet over de kennis, vaardigheden en/ of expertise beschikt om het (kunst) object geheel af te werken zoals u voor ogen heeft. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen en beoogde eindresultaat en kunnen uw (kunst)object voor u afwerken, verbeteren en voorbehandelen. Onder het proces van voorbehandeling, wordt het schuren en plamuren verstaan.
Daarnaast kunnen wij uw (kunst) object gronden, ook wel ‘primeren’ en wordt het vervolgens afgespoten in een kleur naar wens. Optioneel kunnen wij uw (kunst) object van verschillende soorten transparante lakken voorzien, zoals een matte-, zijdeglans-, hoogglans- en kras vaste lak (voor bijvoorbeeld veelgebruikte ondergronden).