Menu Sluiten

Steenzagerij

 

 

 

Steenzagerij

Binnen Bronze Special Art willen wij u voorzien van het gemak van het complete aanbod. Wellicht wilt u uw (kunst) object uiteindelijk presenteren of ter expositie stellen op een sokkel. De sokkel zien wij binnen BSA als een wezenlijk onderdeel van het totaalplaatje,  wij vinden het dan ook belangrijk dat deze geheel aansluit bij uw (kunst) object en de beleving niet verloren gaat. Om hieraan te kunnen voldoen, beschikken wij over onze eigen steenzagerij. De steenzaag die wij hanteren heeft een groot vermogen en kan stenen in ieder gewenst formaat vervaardigen, optioneel mét voetplaat.

Tevens kunnen er op verzoek gaten in de stenen worden geboord voor bevestiging van uw (kunst) object op de sokkel.

 

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie:


We werken met twee materialen; Belgisch hardsteen & Graniet. Daarnaast kunnen we de sokkels in verschillende afwerkingen en/ of finishes aanleveren, namelijk; ongezoet (ongeolied, basiskleur van de steensoort), gezoet (geolied) en gepolijst (glans). De steenzaag kan door zijn vermogen stenen op maat zagen van wel een lengte van 3,5 meter. Ook hierbij is een voetstuk een mogelijke optie.

We kunnen op uw verzoek speciaal hakwerk toepassen, indien u bijvoorbeeld een ruwe afwerking en/ of symbolen in uw sokkel wenst. U kunt ook kiezen voor afwerkingen waarbij teksten en/of symbolen in uw sokkels worden ‘gestraald’. Dit wordt veelal toegepast bij (kunst) objecten, zoals; awards, relatie- of jubileumgeschenken.